Reacties

WILLY
7 maanden geleden

Voor de tweede maal behandeld voor ingegroeide teennagels en ja super proff,stipt netheid en gedreven en goed resultaat alhoewel dit nog verzorging nodig heeft maar ik heb er volle vertrouwrn in !! Straffe madam

Chantal Van Kerckhove
8 maanden geleden

De lente mag komen 😄. Mijn voeten werden vandaag door Eveline helemaal lenteproof gemaakt! Wat een zalig gevoel 😊.

Patrick
9 maanden geleden

Evelyn is heel onderlegd in haar job. Zeer tevreden van de behandeling. Was heel vlot geholpen. En vooral ook een fijne babbel tijdens de behandeling.

Chantal Van Kerckhove
9 maanden geleden

Het is zalig om bij Eveline je voeten onder handen te laten nemen ;-) ; je wordt verwelkomd met een smile, op je gemak gesteld, je krijgt spontaan uitleg over wat er kan en niet, Eveline neemt rustig de tijd voor een gezellige babbel en na de voetmassage loop je zelf - met een smile van oor tot oor - op wolkjes naar huis. Heb alvast mijn volgende afspraak geboekt!

Agnes Verdonck
10 maanden geleden

Bedankt voor de voortreffelijke verzorging.

Horrent vital
10 maanden geleden

Eveline verzorgt mijn voeten al jaren super, ze praat graag met mij en neemt alle tijd, ik voel me steeds enkele weken beter na de verzorging.

Tamara
10 maanden geleden

Eveline werkt met passie voor haar job.
Ze houdt enorm rekening met je noden en je situatie.
Je wordt vanaf de eerste kennismaking op je gemak gesteld.
Eveline is een toppertje.

Thierry De Buyser
een jaar geleden

Had een diepe kloof op mijn hiel. Evelyn heeft deze prachtig behandeld en de pijn was defenitief verdwenen. Het was de eerste ontmoeting met haar en ik had direct een rustgevend en goed gevoel op haar praktijk. De professionaliteit en inzet voor haar beroep spreekt boekdelen. Many thanks for your support, Evelyn

Reactie plaatsen