Alle verzorgende producten van Famous Names hier verkrijgbaar.

FAMOUS NAMES DADI'OIL
Wat is het: Onze mix van 95% gecertificeerde biologische oliën, verrijkt met natuurlijke vitamine E, dringt door voor de ultieme flexibiliteit en glans van de nagels. Plus Dadi’®Oil verzorgd de huid van top tot teen. Gebruik onder de ogen na het verwijderen van make-up, of voor gesprongen lippen en huid.
Wat doet het: Levert flexibiliteit, bescherming en glans aan de nagel. Biedt ook snelle, niet-vette diepe penetratie in de nagel en de huid.
Toepassingen: Om nagels en huid te conditioneren en hydrateren.
Opmerkelijke ingrediënten: Hoog zuivere avocado-olie (rijk aan vitamine A&D) Extra vergine olijfolie (ontstekingsremmende eigenschappen) Jojoba olie (voor diepe penetratie) Tocoferol (natuurlijke vitamine E, krachtig anti-oxidant)
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op de boven- en onderkant van de nagel en masseer in de plaat en de omliggende huid. Direct op de huid aanbrengen om te conditioneren en te hydrateren. Minimaal 2x per dag.

Dadi' Oil3,75 ml€ 6,00

Dadi' Oil14,3 ml€ 19,90

 Dadi' Oil72 ml€ 49,90 

Dadi' Oil180 ml€ 110,00 

 

FAMOUS NAMES CB-DADI'OIL
Het doel: Om de ultieme natuurlijke, van hennep afgeleide, actuele olie te maken voor gebruik op de huid + lichaam + nagels.
Wat doet het: Studies hebben aangetoond dat CBD, een ingrediënt in CB-Dadi ’Oil, nuttig kan zijn voor: • Spier- en gewrichtsontlasting. • Verlicht ongemak. • De huid zacht en soepel houden. • Bevat krachtige anti-oxidanten.
Productkenmerken: • CBD afgeleid van de hennepplant. • Al duizenden jaren traditioneel gebruikt. • Bekend om gezondheidsvoordelen.
Gebruikers ervaren: • Hetzelfde geweldige Dadi ’Oil-product met toevoeging van van hennep afgeleide CBD, iets donkerder van kleur dan Dadi’ Oil. • CBD-gehalte is 100 mg voor de 0,5 fl oz en 480 mg voor de 2,4 fl oz.
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op de boven- en onderkant van de nagel en masseer in de plaat en de omliggende huid. Direct op de huid aanbrengen om te conditioneren en te hydrateren. Minimaal 2x per dag. 

CB-Dadi' Oil14,3 ml€ 34,90

 CB-Dadi' Oil72 ml€ 119,90 

 

FAMOUS NAMES LUXURY DADI'LOTION
Wat is Luxury Dadi ’Lotion: Het is een snel doordringende, niet-vette, vochtinbrengende hand en bodylotion op basis van bekroonde Dadi ’Oil.
Wat doet het: Onze lotion maakt de huid erg blij, rustgevend en hydraterend met hetzelfde verleidelijke aroma van Dadi ’Oil.
Voor wie is het: Iedereen die Dadi ’Oil gebruikt, moet deze lotion hebben! Het wordt sterk aanbevolen voor hand- en voetmassages in de salon.
Wat zit er in: Luxury Dadi ’Lotion zit boordevol hoogwaardige oliën en voedingsstoffen, waaronder: Extra vergine olijfolie (ontstekingsremmensde eigenschappen) Jojoba olie (voor diepe penetratie) Tocoferol (natuurlijke vitamine E, krachtig anti-oxidant) 
Wat zit er niet in: sulfaten en parabenen.
Gebruiksaanwijzing: Direct op de huid aanbrengen. Elke keer gebruiken na het wassen van de handen om de huid optimaal te conditioneren en te hydrateren. 

Dadi' Lotion59 ml€ 9,90

 Dadi' Lotion236 ml€ 29,90

Dadi' Lotion946 ml€ 74,90

 

FAMOUS NAMES DADI'SCRUB
Wat is het: Is een soepele en luxueuze exfoliërende en conditionerende hand-, voeten- en lichaamsscrub met hetzelfde aroma als de bekroonde Dadi ’Oil.
Wat doet het: Verzacht, exfolieert en verzorgt uw handen, voeten en huid op een zachte manier, hydrateerd en verjongd.
Te gebruiken als: pre-manicure / pedicure behandeling, in de salon hand- en voetmassages. Ook voor thuisgebruik om de huid te verzorgen en te kalmeren.
Opmerkelijke ingrediënten: Zout, Suiker & Puimsteen (scrubben) Kokosnootolie, Saffloerolie & de oliën van Dadi ’Oil (verzorging)
Wat zit er niet in: sulfaten, parabenen & kunstmatige kleurstoffen.
Gebruiksaanwijzing: Breng Dadi ’Scrub aan op vochtige handen, voeten of lichaam. Inmasseren. Na te hebben genoten van twee golven van peeling (suiker & zout), afspoelen met warm water. Werk af met bekroonde Dadi ’Oil en / of Luxury Dadi Lotion.

Dadi' Scrub28 gr€ 4,90 

Dadi' Scrub133 gr€ 22,90

 Dadi' Scrub454 gr€ 49,90 

 

FAMOUS NAMES DADI'LIP BALM
Wat is het: 100% natuurlijke langdurige verzorgende balsem voor de lippen. Verzacht en hydrateert onmiddellijk droge lippen.
Opmerkelijke ingrediënten: Bijenwas (conditionering), Kokosnootolie (moisturizer en antioxidant), Aloë (Antioxidanten en vitamines),  Jojoba olie (diepe penetratie), Cacaoboter (vochtvasthoudend & beschermende barrière)
Wat zit er niet in: Parabenen & Petroleum.
Gebruiksaanwijzing: Naar behoefte, en heerlijk als basis onder een lipstick.

Dadi' Lip BalmPer stuk€ 9,90