HFL Laboratories

 

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging. 

Deze geweldige producten hebben we in huis genomen nadat is gebleken dat toch een aantal mensen last hebben van onychomycosis. Inmiddels zijn we ook uitgebreid met de verzorgingsproducten, omdat ze heel vriendelijk zijn voor de huid en fijn in gebruik. 

 

HFL SOLUTIONSPRAY
Na jarenlange praktijkervaring groeide het idee om een effectieve antimycosespray te ontwikkelen. Maar anti-schimmelmiddelen waren er toen al zoveel op de markt, dat het nog niet simpel zou zijn om iets compleet nieuws én beter te maken... HFL Laboratories gooide het roer echter helemaal om. In plaats van klassieke schimmelwerende bestanddelen die allergische reacties kunnen uitlokken, maakte men gebruik van een compleet nieuwe werkende stof voor de nieuwe antischimmelspray. Het ging om de stof die men in de voedingsmiddelenindustrie bij in flessen, bokalen en kannen doet voor het hergebruik, om ze schimmelvrij te maken en houden. Maar het gebruik van dit onschadelijke goedje in de HFL Solution Spray voor voetverzorging was helemaal nieuw en zeer innovatief. Het leverde dan ook een eerste Europees patent op. 

WAAROM DE SAMENWERKING TUSSEN HFL EN FAMOUS NAMES?
De spray pakt de schimmel aan, terwijl de Dadi'Oil door de nagel dringt en het weefsel (bed epithelium) tussen de nagelplaat en nagelbed soepel houd. Vaak zie je bij een onychomycose dat de nagel stagneert qua groei, dat komt omdat die nagels zo vochtig zijn dat ze uitdrogen waardoor het bed epithelium aangetast word en het niet meer het vermogen heeft om de nagelplaat over het nagelbed te laten glijden.

GEBRUIK: 

  • 2x daags 2 sprays per aangedaan gebied, na een minuut of 5 een druppel Dadi'Oil.
    Tip: probeer een routine in te bouwen, bijvoorbeeld sprayen, tandenpoetsen en dan olieën.

 

HFL Solutionspray50 ml€ 12,20